x
Šrilanka je mlajša sestra Indije. Je manjša in prijaznejša. Ima vse, kar ima Indija, od kulturnih raznolikosti do glasnih rikš in še bolj glasnih prodajalcev masala čaja, vendar se z vami pogovarja na bolj umirjen način. Šrilanka bo navdušila vse, ki si želijo srečanja z Indijo, pa za to iz takšnih ali drugačinih razlogov ne odločijo.

Iskalci sonca in ljubitelji turkiznega morja boste v Šrilanki našli ljubezen na prvi pogled. Zapeljala vas bo na zeleni preprogi čajnih grmičkov ali pa med romantičnim sprehodom po rajski plaži. Dišala bo po eksotičnih začimbah in oblečena bo v iskrive nasmehe prijaznih domačinov.

Ko vam bo ponudila svež kokos in sočno papajo, se ji ne boste mogli upreti. Na slonjem hrbtu vas bo odpeljala do svojih najljubših naravnih znamenitosti. Povabila vas bo še na odlično ajurvedsko masažo in z vami delila starodavno znanje o ravnotežju med telesom, dušo in umom. Ob koncu srečanja boste ostali odprtih ust, hvaležni in zadovoljni, ker bo ta mala država v obliki solzice pustila dolgotrajen nasmeh na vašem obrazu.

Ponudbe resortov

ŠRILANKA,
PLANTATION VILLA
ajurvedski center
poljubno št. dni
od 90 €/dan
več
ŠRILANKA,
MAHA GEDARA
ajurvedski resort
3/7/14+ dni
od 117 €/dan
več
Back to Top