x

#1 Vrnemo denar, če ne morete potovati.
Če zaradi kakršnegakoli razloga ne morete potovati in nam to sporočite vsaj 30 dni pred odhodom, vam v skladu z našimi pogoji odpovedi potovanja, prilagojenimi koronskemu času, vrnemo 100% vplačanega denarja.

#2 Absolutni zen od začetka do konca
Želimo, da ste v zenu od trenutka, ko pomislite na potovanje. Zato pred potovanjem za vas uredimo vse, kar je potrebno: skupaj poiščemo pravi resort in program, uredimo vizum, najdemo najugodnejšo letalsko povezavo, uredimo vsa zavarovanja ter pripravimo program potovanja, če si po tretmajih želite še raziskovanja dežele.

#3 Zdravje cenimo nad vsem.
Ne igramo se z nepreverjenimi ponudniki. Zaupamo samo profesionalnim, certificiranim, po možnosti nagrajenim ajurvedskim klinikam, joga retreatom in wellness centrom.

#4 Oseben pristop zagotavlja, da boste izbrali, kar je najboljše za vas.
Pred odhodom vas povabimo na čaj. Skupaj se posvetimo vsem vašim željam in vprašanjem ter se prepričamo, da ste pripravljeni na novo Zen izkušnjo!

#5 Ponujamo samo to, v kar verjamemo sami.
Osebno smo preverili vse naše Zen resorte in izbrali res samo najboljše.

#6 Z nami potujete ceneje.
Odlični poslovni dogovori med Zen Zonom in izbranimi resorti vam zagotavljajo ugodnejše cene, kot če bi potovali brez nas.

#7 Potovanja po meri
Po dolgem in po čez smo prepotovali vse Zen destinacije, ki jih najdete v naši ponudbi, zato vam sestavimo sanjsko potovanje po vaših željah.  Za nas so to najlepše dežele tega sveta in ljubezen do njih z veseljem delimo z vami.


#8 Fleksibilni datumi
Prednost naših potovanj je, da lahko potujete kadarkoli je za vas najbolj optimalno. Svoboda potovanja je za nas neprecenljiva.

#9 Individualna in skupinska potovanja
Imate radi samostojnost in potujete sami? Super, večina naših potovanj je zasnovanih tako, da vas opremimo z vsem potrebnim, na pot pa se odpravite sami ali s svojimi bližnjimi.
Raje doživljate stvari v skupinah? Ni problema, organiziramo tudi to. Nekaj datumov na leto posvetimo skupinskim odhodom doma in po svetu.

#10 Z nami ste varni.
Za vašo varnost skrbi izkušena ekipa osebja na destinaciji kot tudi Zen Zone ekipa doma. Pred odhodom se prepričamo, da imate vse potrebne informacije za na pot. Opremimo vas z natančnimi navodili in kontakti, da ste na poti brezskrbni, svobodni in varni.

#11 Tekom potovanja smo vam vedno na voljo.
Naša odzivnost je vaša varnost. Pred odhodom vas opremimo z elektronskim naslovom in  telefonsko številko, na kateri smo dosegljivi 24/7 tudi po skypu, viberju in whatsappu.

# 12 Obvladamo sceno.
Poznamo najboljše joga učitelje in skrite kotičke za meditacijo. Vemo, kje je ajurveda zares avtentična in kje boste jedli najboljšo organsko pripravljeno hrano. Naše izkušnje so podlaga, da lahko to trdimo z največjo samozavestjo.
Back to Top