x

Aktivni novoletni Zen Zone joga oddih

Tajska, Koh Samui
SAMAHITA RESORT
26.12.2020 - 2.1.2021
8 dni/7 noči
od 1130 €
vse vključeno

Čez božič in novo leto bosta v enem od naših najljubših zen kotičkov na Tajskem, v Samahiti, potekala božični in novoletni joga retreat. Retreat je primeren za vse, ki ste radi aktivni ali pa iščete inspiracijo, da to postanete. Energija v tem kraju je enostavno neverjetna. V njem vlada zelo topel ‘family vibe’, poln pozitive in veselja. Retreat je kombinacija joge, meditacije, telesne vadbe za moč (spinning, TRX, itd.) in odkrivanja tropskega otoka Koh Samui. YogaCoreCycle je osnovni program v tem retreatu, ki ga na licu mesta lahko nadgradite s poljubnimi wellness storitvami.

Prikaži VEČ
Tekom našega spoznavanjem Samahite smo pri Zen Zone spoznali večino joga in fitnes inštruktorjev, ki so vsi po vrsti odlični. Joga pod njihovim vodstvom je res posebna izkušnja, še posebej, če jo doživiš na Samahitini čudoviti terasi za jogo, ki je tik ob obali in ima veličasten pogled na morje.

Poleg pestrega programa bodo letošnji božični in novoletni dnevi prežeti tudi s čarobno instrumentalno glasbo, koncerti, čajnimi ceremonijami in ekstatičnim plesom.
Počitnice v Samahiti so aktivne, a hkrati ponujajo dovolj priložnosti za razvajanje, uživanje v viseči mreži in branje knjige, če se vam tako zahoče. Za občutek, kako poteka tipičen dan, si spodaj pod ‘okvirni program po dnevih’ poglejte urnik dnevnih aktivnosti. Nobena aktivnost ni obvezna. Udeležite se le tistih aktivnosti, ki so vam ljube in v takšnem obsegu, kot vam paše.

Retreat je primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene jogiste.

8 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

  • 7 nočitev v sobi po izbiri (zasebna soba, pol-zasebna soba, stanovanje z dvema spalnicama),
  • vsak dan okusni in zdravi obroki - brunch in večerja,
  • VSE aktivnosti po programu: dnevna joga, meditacija, spinning, core vadbe (vaje za moč z lastno težo, s TRX-om, stabilizacijskimi žogami in drugimi pripomočki),
  • novoletna večerja s posebnim glasbenim gostom,
  • novoletna ceremonija, ki pomaga zapreti staro leto in vse, kar se je zgodilo v njem, ter z novo, neobremenjeno energijo vstopiti v prihajajoče leto,
  • brezplačna uporaba bazena, fitnesa in savne.

PO DNEVIH

Program se začne 28.12.2019 ob 17h popoldan in se zaključi 04.01.2020 ob 12h dopoldan.


V sredo popoldan je organiziran brezplačen izlet z ladjico, snorklanje in odkrivanje otoka.

PODROBNEJE O ...

  1. Paul Dallaghan, ustanovitelj Samahite Retreata, se z jogo ukvarja že več kot 30 let. Poučuje različne vrste joge, predvsem Pranayamo in Asane ter meditativne in dihalne tehnike. Joge se je učil pri dvema svetovno znanima joga mojstroma, in sicer pri Sri O.P Tiwariju, ki je eden redkih preostalih klasičnih jogijev Pranayame, in Sri K. Pattabhi Jois, mojstru ashtange in vinyase. Od obeh joga mojstrov je tudi osebno pridobil licenco, kar ga uvršča med edinega jogija na svetu, ki je prejel to čast. Paul dandanes nadaljuje s študijem medicine, filozofije, anatomije in fiziologije. Poleg vsega naštetega Paul izvaja tudi doktorsko raziskavo o joga praksah na Univerzi Emory v Atlanti, ZDA. Življenje in jogo Paul ne jemlje preveč resno, zaradi česar so njegove prakse in razprave o pomenu joge živahne in polne humorja.
  1. Bibi McGill ni tipična rockstar kitaristka. Poleg tega, da je vodilna kitaristka svetovno znane pevke Beyonce, je prav tako navdušena jogistka z mednarodno licenco za poučevanje joge. Bibi bo k božičnemu in novoletnemu retreatu v Samahiti prinesla posebno glasbeno izkušnjo- vse od plesnih delavnic, čajnih ceremonij do večernih koncertov. Več o Bibi si lahko preberete na www.yogabibi.com.

CENA PAKETA

28.12.2019 - 04.01.2020

1370 €/osebo v zasebni sobi
1255 €/osebo v pol-zasebni sobi, ki si z drugo pol-zasebno sobo deli kopalnico
1130 €/osebo v stanovanju z dvema spalnicama in zasebno kopalnico
 
Cena vključuje: vse storitve iz programa, stroške organizacije, brezplačno osebno svetovanje, turistično takso
Cena ne vključuje: letalske karte, turističnega zavarovanja v tujini in stroškov osebne narave

*na vašo željo vam brezplačno pomagamo najti letalsko karto
Back to Top