x

Aktivni jesenski Zen Zone joga oddih

Italija, Toskana
AGRITURISMO LA FORRA
14.10. - 18.10.2020
5 dni/4 noči
od 720 €
vse vključeno

Vstopimo v jesen zdravi in fit! V pravljičnem resortu sredi slikovite toskanske pokrajine Chianti se bomo v majhni skupini Zen Zone prijateljev prepustili izkušeni inštruktorici joge in osebni trenerki Alexandri Sturgges iz Avstralije in njeni simpatični ekipi, ki bo z nami delila mediteransko filozofijo zdravja oz. kako z veliko veselja in dobre volje do zdravega telesa in uma.

Prikaži VEČ
To bodo dnevi uživanja v okusni in zdravi prehrani, joge med oljčnimi nasadi, krožne vadbe na prostem, trekingov med vinogradi in starodavnimi toskanskimi vasicami ter Barre vadbe. Po masaži in pokušini izbranih lokalnih vin bomo vzkliknili le še: La vita è bella!

5 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

 • 4 nočitve v lepi in udobni dvoposteljni sobi
 • Vsak dan trije okusni in zdravi obroki
 • VSE aktivnosti po programu: dnevna joga, vodeni trekingi, krožne vadbe, Barre vadba, masaža oz. spa tretma po izbiri, obisk vinske kleti in pokušina izbranih lokalnih vin
 • Brezplačna uporaba bazena in fitnesa

PO DNEVIH

DAN 1
Prihod v resort in počitek ali udeležba v eni od vadb
Večerna joga za sprostitev in uvod v naslednje dneve
DAN 2
Jutranja joga
Treking med gozdovi, vinogradi in vasicami
Masaža ali Spa tretma po izbiri
DAN 3
Jutranji treking med gozdovi, vinogradi in vasicami
Barre vadba
Krožna vadba
Večerna joga
DAN 4
Jutranja joga
Krožna vadba
Treking med gozdovi, vinogradi in vasicami
Obisk vinske kleti in pokušina izbranih lokalnih vin
DAN 5
Jutranja joga
Odhod
* Urnik je okviren in se po potrebi prilagaja

PODROBNEJE O ...

 1. Dnevna joga
  Ni lepšega, kot začeti dan z jogo! Ta nežna oblika vadbe nam pomaga, da je začetek dneva fizično in mentalno sproščen, osredotočen in uravnotežen ter nas tako pripravi na izzive, ki jih prinaša nov dan. Alexandra, inštruktorica ashtanga in vinyasa joge, ter druge joga učiteljice bodo navdušile tako začetnike kot tudi izkušene jogiste.

 2. Treking
  Poživljajoči izleti nas bodo popeljali čez valovito in zeleno toskansko podeželje, med katerimi nam bodo dih jemali čudoviti razgledi na vinograde in starodavne toskanske vasice.

 3. Krožna vadba
  To je funcionalna vadba na prostem s težo lastnega telesa. Idealna je za vse, ki si želijo povečati moč in vzdržljivost. Na travi med oljkami v spremstvu glasbe in odličnega trenerja je prav zabavna! Kot vse ostale stvari na urniku je neobvezna oz. po želji in zmogljivosti.

EXTRA FOR YOU:

 1. Masaža oz. Spa tretma po izbiri
  Brez masaže nam živeti ni! Široka izbira masaž in vrhunska izvedba bo zmehčala vsako mišico našega telesa. Izbirate lahko med švedsko, tajsko, športno masažo ali limfno drenažo oz. nego obraza, pilingom telesa, masažo stopal, manikuro in pedikuro.

 2. Pokušina vin
  To je prav poseben doživljaj! Chianti regija je po vsem svetu poznana po odličnih vinih. Obiskali bomo enega od priznanih lokalnih proizvajalcev vin, se sprehodili po njegovi posesti in vinogradih, obisk pa zaključili v vinski kleti s pokušino nekaterih izbranih vin, značilnih za to regijo.

 3. Barre vadba
  To je novodobna vadba ob drogu, na katerem sicer poteka trening baleta. Vadi se s težo lastnega telesa, gibi pa zahtevajo in izboljšujejo stabilnost vašega jedra in celotno ravnotežje. Najlepše pri vadbi je to, da je učinkovita za oblikovanje postave in hkrati zabavna!

CENA PAKETA

oktober 2020
720 € brez prevoza
865 € s prevozom
 
Cena vključuje: vse storitve iz programa, stroške organizacije, turistično takso
Cena ne vključuje: stroškov osebne narave
 
* Cena velja na osebo za nastanitev v dvoposteljni sobi.
** Minimalno število za organizacijo prevoza je 6 ljudi
Back to Top