AJURVEDA & JOGA RETREAT
21.10.- 28.10.2017

v resortu Iapetos Village

Otok Symi, Grčija - 8 dni / 7 noči

1.125 €, vse vključeno

V čudovitem ambientu slikovitega grškega otoka Symi bomo poletju naredili piko na i in se predali v roke mednarodnih poznavalcev ajurvede in joge. Priznani ajurvedski zdravnik iz Šrilanke dr. Nishan se bo posvetil našemu telesnemu zdravju, medtem ko bo mojster joge in meditacije Bernardo iz Brazilije skrbel za našo duševno in duhovno energijo. Grški melos s svojimi sončnimi barvami in svežim vetričem pa bo poskrbel za popolni ambient, zaradi katerega ne boste hoteli domov!

 

8 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:
 • 7 nočitev v lepi in udobni dvoposteljni sobi
 • vsak dan zdrav detox zajtrk
 • dve ajurvedski večerji
 • ajurvedski detox pripravki
 • VSE aktivnosti po programu (jutranja in večerna joga, dnevna meditacija, konzultacija z ajurvedskim zdravnikom, 1x individualna ura terapevtske joge, dnevne diskusije o zdravilni ajurvedi, filozofiji jogi, budističnih načelih in kako vse to vključiti v naša življenja)
 • predavanje o načelih ajurvedskega prehranjevanja
 • dva tečaja ajurvedskega kuhanja
 • delavnica o zdravem načinu življenja
 • prevoz z ladjo z otoka Rhodos (letališče) na otok Symi

 

  Jutranja in večerna joga z Bernardom Stautom
Bernardo Staut je mojster iz Brazilije z globokim poznavanjem joge in vedskih znanj. Njegova joga je izrazita in prepričljiva, usmerjena k duhovnemu prebujenju. Svoje znanje joge, ajurvede in budističnih načel združuje v avtentični in pomena polni praksi, ki vas bo navdušila in napolnila z novo energijo. Bernardo ima svoj joga studio v Braziliji (Escola de Yoga Arjavam) in je specializiran za hatha, vinyasa, kundalini in terapevtsko jogo.

Dnevna meditacija
Meditacija je duhovna vadba, ki nam pomaga pri obvladovanju sebe in sveta, v katerem živimo. Bernardo nam bo predstavil, kako zelo preprosta zna biti meditacija in nam odkril nekaj majhnih in velikih skrivnosti uspešnega meditiranja.

Konzulatcija z ajurvedskim zdravnikom dr. Nishanom Jayasundara
Dr. Nishan spada med najbolj priznane ajurvedske zdravnike na Šrilanki. Je vodja ajurvedske raziskave o raku in priznan zdravnik v bolnici 'National Ayurveda Teaching Hospital' na Šrilanki. Prakticira celosten pristop k zdravju človeka. Pogovor z njim vam bom odkril marsikatero lastnost vašega telesa, ki je morda niste poznali, in vam pomagal razumeti vaše lastno telo in njegove specifike.
Dnevne diskusije
Dr. Nishan in Bernardo bosta svoje znanje o ajurvedi, jogi in budističnih načelih delila z vami v obliki vsakodnevnih predavanj. Odpirala bosta zanimiva vprašanja in vas povabila v diskusijo.

Tečaj ajurvedskega kuhanja
Ajurvedska kuhinja temelji na pozorni izbiri sestavin, vibracijah kuharja in posebni metodi kuhanja za dosego telesne, duševne in duhovne harmonije. Tekom dveh tečajev boste pridobili številne praktične nasvete in uporabne recepte, ki bodo za vedno ostali z vami.

Delavnica o zdravem načinu živjenja
Vsako znanje je zaman, če ga ne znamo uporabiti v praksi. Delavnica o zdravem in uravnoteženem načinu življenja bo potekala z namenom praktične uporabe kopice nasvetov, ki jih boste pridobili tekom tega 'regeneracijskega' tedna.
 

 

CENA PAKETA:
od 21.10.2017 do 28.10.2017
1.125 € + letalska karta
* Cena velja na osebo za nastanitev v dvoposteljni sobi.
** Cena letalske karte je cca. 290€

 

Cena vključuje Cena ne vključuje
 • vse storitve iz programa
 • stroške organizacije
 • turistično takso
 • organizacijo prevoza do resorta
 • stroškov osebne narave

Za več informacij in rezervacijo prostega mesta vas vabimo, da nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličete na 041/445-230.

 

Stopite v stik z nami:

T +386 41 445 230
E neja@zenzone.si


Potovanja za dušo
(c) Zen Zone. Vse pravice pridržane.